/* No context defined for this component. */
  • Handle: @product-pagina
  • Preview:
  • Filesystem Path: src/components/02-templates/Product pagina/Product pagina.hbs

Denhaag.nl bevat enkele templates, waaronder de product template. Een voorbeeld van een productpagina is de parkeervergunning voor bewoners aanvragen. De productpagina’s hebben elk dezelfde opbouw.

Opbouw

Titel

De pagina begint altijd met een titel.

Inleiding

Onder de titel bevindt zich een inleidende tekst. Deze bestaat meestal uit drie regels, maar dit kunnen er ook minder of meer zijn. Belangrijk om in de achterhoofd te houden is om het zo kort en krachtig te houden zodat de gebruikers weten wat er op de pagina te vinden is.

Snelle navigatie

Na de inleiding staat een snelle navigatie. Dit bestaat uit een lijst en is bedoeld om overzicht te bieden wat er op de pagina te vinden is. Gebruikers kunnen hierdoor ook sneller navigeren op de pagina als zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar iets specifieks. De lijst bestaat meestal uit Voorwaarden, Kosten, Hoe lang duurt het? , Meer informatie en Contact. Natuurlijk verschilt dit per product.

Inhoud

Na de snelle navigatie volgt de inhoud. Dit bestaat uit kopjes met tekst. Naast tekst staan er in sommige gevallen ook tabellen in voor onder andere de kosten, maar ook buttons en doorverwijzers. De inhoud wordt van elkaar gescheiden door lijnen. Hierdoor blijft de overzicht goed zichtbaar.

Meer informatie

Onderin de pagina staat ook soms ‘Meer informatie’ weergegeven. Dit bestaat uit een lijst met linkjes die doorverwijzen naar pagina’s binnen denhaag.nl.